woensdag 30 december 2009

!2010!


2010 staat voor de deur, waar kijken wij bij modelbouw verschooten alvast naar uit?

In de eerste plaats dezelfde goede service die u al gewend bent.

Verder zullen er als het aan mij ligt weer demonstraties sculpteren en als het lukt airbrushing plaatsvinden, misschien nog andere ook wie weet....

Februari wordt sowieso een toffe maand, de jaarlijkse beurs in Nürnberg vindt dan plaats. Dit is het evenement bij uitstek voor de modelbouwwinkel. Alle merken presenteren hun nieuwe kits, nieuwe catalogi,... Tijdens de beurs zijn we wel gesloten op 8/02, 9/02 en 10/02.

Ook op wargaming gebied zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Wie weet wat u de volgende keer wel vindt, misschien een nieuwe gekleurde army painter primer, dragon red iemand?

En bij de puzzels zou er wel eens een nieuw merk met zeer speciale puzzels kunnen aankomen.

Dit is slechts een kleine greep uit wat 2010 u en ons brengen zal.
Kortom, 2010, een jaar om nog heel eventjes naar uit te kijken.

vrijdag 11 december 2009

Extra winkeldagen!


Ook dit eindejaar zijn we 2 dagen extra open.

Zondag 20 december zijn we doorlopend van 11u tot 17u open en dinsdag 22 december zijn we zoals gewone dagen van 9.45u tot 13u en van 13.45u tot 18u open.

Donderdag 24 en donderdag 31 december sluiten we wel een beetje vroeger.

Veel plezier.

maandag 7 december 2009

Albion Alloy Metals profielen


Vanaf heden hebben wij ook de metalen profielen van Albion binnen.
Dit zijn zeer fijne metalen profielen – de fijnste gaan zelfs tot 0.3 mm - die in elkaar schuiven, ook zilver nikkeldraad tot 0.2 mm om er maar een paar op te noemen.
Albion heeft een zeer uitgebreid gamma; van ronde of vierkante buisjes en strips tot platen van 100 mm x 250 mm, en dit allemaal in een van verschillende metalen.
En in metrische maten! Perfect voor die kleine of grote details in uw maquettes, dioramas en modelbouw.

woensdag 2 december 2009

Kerstperiode


De feestdagen komen er weer aan, lekker koud buiten dus ideaal om binnen gezellig te puzzelen of aan een modelbouwkitje werken.

Enkele winkeltips

  • Zoekt u iets specifiek? geen probleem, bestel het echter tijdig. Verscheidene leveranciers sluiten tijdens de feestdagen.
  • Weet u niet goed wat en hoe en wil wat extra hulp? Geen probleem, spring dan gerust even tijdens de week binnen. Vermijd echter best de drukke zaterdagen.
  • De meeste kitjes komen zonder lijm en verf, vergeet deze niet bij te voegen als u een cadeautje geeft. Zo kan de gelukkige ontvanger al meteen aan de slag/
  • Denkt u dat uw kind nog te jong is? Onze kits starten al vanaf 4 jaar, eenvoudige kliksystemen waar geen verf en lijm mee gemoeid zijn.
  • Denkt u dat uw kind het wel zal bouwen maar twijfelt u aan hetschilderen? Vraag dan gerust naar de data van onze schildercursussen.
  • Maak er vooral een leuke uitstap van, ga eens langs de kerstmarkt achter de hoek voor een hapje en een drankje, met wat geluk sneeuwt het wel.

Hopelijk vindt u deze tips een beetje bruikbaar. Veel plezier